krul_goud_150

aanpak &

werkwijze

bewustzijn, inzicht

groei

Kennismaking

We starten met een kennismakingsgesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt. Tijdens het gesprek vertel ik wie ik ben, waar ik voor sta en wat je globaal kunt verwachten. Jij vertelt mij hoe je situatie momenteel is, waar je mee zit of tegenaan bent gelopen en waar je mee aan de slag wilt: wat moet het coachtraject voor jou opleveren?

Doelstellingen

Hierna formuleren we jouw doelstelling en gaan we in op de verwachte duur van het traject en praktische zaken. Als we er samen een goed gevoel over hebben, dan besluiten we om samen te gaan werken. Uiteraard mag je hier ook na het gesprek over nadenken en je besluit later doorgeven.

Aantal sessies

Als we samen verder gaan, stuur ik je een intakeformulier. Dit helpt mij om meer inzicht in jou te krijgen waardoor wij effectiever kunnen werken. Het aantal sessies hangt sterk af van je doel. Gemiddeld duurt een behandeltraject 6 sessies.

Niet vrijblijvend

Coaching is een vrijwillig traject, maar niet vrijblijvend. Om het optimale resultaat te bereiken krijg je naast de coachgesprekken diverse opdrachten mee naar huis. Succesvol veranderen kan alleen wanneer jij er voor 100% achter staat en je het geleerde eigen wil maken.

Locatie van de gesprekken

Gesprekken kunnen op diverse plekken plaatsvinden:

  • Breda, aan de Veilingkade nr. 8.
  • In company – op je werk.
  • Op een buitenlocatie. Soms is het goed om tijdens een sessie naar buiten te gaan, om bijvoorbeeld plekken te bezoeken die van belang zijn voor het coachtraject.
  • Andere coachlocaties zijn: In- en om Breda. Andere plekken zijn bespreekbaar.
  • E-Coaching