krul_goud_150

aanpak &

werkwijze

bewustzijn, inzicht

groei

Kennismaking

We starten met een kennismakingsgesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt. Tijdens het gesprek vertel ik wie ik ben, waar ik voor sta en wat je globaal kunt verwachten. Jij vertelt mij hoe je situatie momenteel is, waar je mee zit of tegenaan bent gelopen en waar je mee aan de slag wilt: wat moet het coachtraject voor jou opleveren?

Doelstellingen

Hierna formuleren we jouw doelstelling en gaan we in op de verwachte duur van het traject en praktische zaken. Als we er samen een goed gevoel over hebben, dan besluiten we om samen te gaan werken. Uiteraard mag je hier ook na het gesprek over nadenken en je besluit later doorgeven.

Duur

Als je na de kennismaking besluit om verder te gaan dan maak ik een prijsopgaaf (offerte) voor je op. Keur je deze goed, dan kunnen we aan de slag. Als je kiest voor The Inner Work ‘Spoil yourself’ traject dan zullen we 3, 6 of 9 maanden met elkaar aan de slag gaan. Dat hangt van verschillende factoren af die we in de kennismaking bespreken. Als je kiest voor The Inner Work ‘Mirror Check’ dan gaan we een dagdeel aan de slag.

Vrijwillig maar niet vrijblijvend

Coaching is een vrijwillig traject, maar niet vrijblijvend. Om het optimale resultaat te bereiken vraag ik je waar je tussentijds mee aan de slag zou willen gaan. Succesvol veranderen kan alleen wanneer jij er voor 100% achter staat en je het geleerde eigen wil maken. Maar laat dit je niet afschrikken want een coachtraject kan inderdaad soms best pittig zijn maar is vooral leerzaam en voor veel mensen leuk en van toegevoegde waarde.

Locatie van de gesprekken

Gesprekken kunnen op diverse plekken plaatsvinden:

  • Breda, aan de Veilingkade nr. 8.
  • E-coaching of een blend van e-coaching (zowel online coaching waarbij je gebruik maakt van email, videobellen en tekstberichten en face 2 face afspraken).
  • In company – op je werk.
  • Op een buitenlocatie (wandelcoaching)
  • Heb je andere ideeën? Laat het mij weten zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden.

Tip: Benieuwd of je klaar bent om met een coach aan de slag te gaan? Doe de check!

0