krul_goud_150

Tracteer jezelf op

Access Bars®

Een uur lang diepe ontspanning

Dompel jezelf een uur lang in ontspanning en het loslaten van vastzittende niet bruikbare energie.

 

Je hoeft er niks voor te doen als alleen maar te gaan liggen op de behandeltafel.

Op het hoofd bevinden zich 32 punten (bars) die ik zachtjes in wisselende combinaties aan raak. De bars zijn een soort harde schijf waar we overtuigingen, negatieve gevoelens, gedachten, ideeën en gedragingen hebben opgeslagen. Als we deze Bars nalopen (laten runnen zoals het in het Engels zo mooi wordt genoemd) dan brengen we de energie in het lichaam weer op gang en zullen blokkades de mogelijkheid krijgen op te lossen. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Als het ware wordt jouw harde schijf opgeschoond.

Hoe vaker je een behandeling boekt hoe meer rust en ontspanning je gaat ervaren. De behandelingen zijn een mooie aanvulling op een coachtraject.

Moet ik vooraf of tijdens de behandeling nog wat doen?

Nee. In principe helemaal niks. Gewoon lekker gaan liggen. Je kunt je kleding aanhouden. Alleen je schoenen vraag ik je uit te doen.

Tip: Je kan de intentie zetten of de bereidheid hebben om te ontvangen. Stel jezelf gewoon de vraag: ‘Wat mag ik ontvangen van deze Acces Bars® behandeling?’

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie?

 Voordat we met de behandeling beginnen hebben we een kort gesprekje. Ik zal je een paar vragen stellen. Bijvoorbeeld waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Maar mocht je het niet fijn vinden om hier antwoord op te geven dan heb ik daar uiteraard alle begrip voor.

Het is fijn als we elkaar kort leren kennen zodat jij je goed en veilig genoeg voelt om de behandeling te ondergaan.

Als we er klaar voor zijn vraag ik je jouw schoenen uit te doen en op de behandeltafel te komen liggen. Wisselend zal ik alle 32 punten aanraken. Dit zal ongeveer een uurtje duren. Als jij tijdens de behandeling lekker niks wil zeggen dan is dat helemaal goed. Ook wanneer je wel de behoefte hebt om te praten dan kan dat ook. Ik volg jou daarin.

Na de behandeling is er tijd om aan te geven hoe je de behandeling hebt ervaren. We drinken nog wat thee of water en ronden dan af.

Wat merk ik tijdens een Access Bars® behandeling?

Tijdens de behandeling voelen veel mensen een diepe ontspanning. Sommigen vallen in slaap. Anderen ervaren tintelingen, soms koude rillingen, bewegen van ledematen of het rommelen van de darmen. Deze sensaties zijn niet vervelend en houden ook weer op als de behandeling klaar is.

Wat merk ik na een Access Bars® behandeling?

Na de behandeling ervaren mensen vaak meer rust. Dat alles wat makkelijker gaat dan ervoor. Positievere gedachten hebben. Het ontspannen gevoel, rustiger zijn maar ook fijne energieke energie voelen kunnen dagen na de behandeling nog ervaren worden.

Access Bars®; diepe ontspanning, het zelfgenezend vermogen activeren, loslaten wat losgelaten mag worden….

Wat levert een Access Bars® behandeling mij op?

De een merkt dat die beter slaapt of meer rust ervaart. Minder gehaast is en anders de wereld om hem heen ervaart. Meer in het moment is. Sommige mensen merken er minder van als alleen het heerlijke ontspannen gevoel tijdens de behandeling. Dit kan komen doordat het de eerste keer is.

Of je er nu wel of niks van merkt, er wordt altijd iets in werking gezet. Iets wordt getransformeerd.

Hoe vaker je het doet, hoe meer er losgelaten en getransformeerd wordt.

Voor wie is een Acces Bars® behandeling geschikt?

Deze is voor iedereen geschikt die behoefte heeft aan ontspanning en wat meer rust wil ervaren.

Zowel baby’s, kinderen, volwassenen, ouderen, iedereen kan een behandeling ondergaan en er voordeel bij hebben.

Voorbeeld van klachten die kunnen verminderen door een Access Bars® behandeling;

  • Stressklachten
  • Spanningsklachten
  • Onrust in het hoofd
  • Negativiteit
  • Slecht slapen

Gun jij jezelf ook een heerlijke ontspannen Access Bars® behandeling toe? Stuur me dan een bericht.

  • Mij praktijkruimtebevindt zich aan de Takkebijsters 7 in Breda (3de etage).
  • De behandeling duurt maximaal 90 minuten.
  • Kosten van een Access Bars® behandeling; 135 euro (inclusief 21% btw). Compleet met alle aandacht voor jou waarin je aan kan geven wat je verlangen is.
  • Op dins-en donderdagen plan ik de Access Bars® behandelingen in. Mocht dit niet uitkomen laat het mij dan weten welke dagen wel voor je uitkomen.
0