krul_goud_150

waarom ik doe

wat ik doe

begrijpen, doorbreken,

veranderen

Regelmatig merk ik dat veel mensen moeite hebben met bepalen wie ze in essentie zijn en hieraan vast te houden. Ze worstelen met werkgerelateerde vragen, moeilijke levensvragen of hebben een unheimisch gevoel dat gaat wringen en benauwen. Mensen krijgen dagelijks zoveel informatie binnen die allemaal verwerkt moet worden. Vaak vergeten we stil te staan bij wat we echt belangrijk vinden, waar we nu echt gelukkig van worden.

Als coach wil ik mensen leren hier weer bij stil te staan. Daarom ben ik coach geworden. Om mensen te helpen weer zelf na te denken, naar binnen te kijken en van daaruit naar buiten. Door weer meer op je gevoel te vertrouwen en minder een oordeel te vellen over jezelf en anderen, ben je beter in staat de vraagstukken in je leven aan te gaan, respectvoller te zijn, meer liefde in je te dragen en ook over te dragen.

Dit werk doe ik graag met mensen die willen leren en de verandering zoeken bij zichzelf. Mijn rol ligt in het begeleiden van hun verandertraject dat leidt tot meer zelfinzicht en begrip, meer respect, meer respectvolle communicatie en in het algemeen meer liefde.

Ik geloof dat als je je eigen wereld verandert, je een persoonlijke groei doormaakt die niet alleen voor jouzelf goede dingen oplevert maar ook een bijdrage levert aan jouw omgeving. Waardoor jij dus een bijdrage levert aan een betere wereld.

Het resultaat

Verandering en verankering

Verandering ontstaat door inzicht/bewustzijn. Daar begint het mee. Échte verandering ontstaat door de implementatie van het (nieuwe, gevonden) bewustzijn in het dagelijks leven.

Door middel van mijn coaching creëer ik bij jou inzicht, persoonlijke bewustwording en focus op de verankering hiervan in jouw dagelijks leven. Kernwaarden hierbij zijn: pro-activiteit, eigen verantwoordelijkheid en de wens te veranderen.

0