krul_goud_150

praktische zaken &

tarieven

heldere aanpak

groot succes

Kennismaking

Vrijwel altijd wordt een coachtraject voorafgegaan door een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Hier reken ik niets voor.

Duur en aantal sessies

Sessies duren gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. Het is per vraagstuk en persoon verschillend hoeveel sessies er nodig zijn. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Tarieven

Coaching blijft maatwerk, vraag altijd een kennismaking om erachter te komen wat de precieze kosten zullen zijn. Hieronder een indicatie van zakelijke uur-en traject tarieven. De prijzen zijn exclusief 21% BTW

Losse sessies – 145 euro per uur exclusief 21% btw

The Inner Work kort traject
499 euro (1 maand + The Inner Work deck)

The Inner Work medium medium
1399 euro (3 maanden + The Inner Work)

The Inner Work compleet
2699 euro (6 maanden + The Inner Work)

The Inner Work Stress & burn-out
vanaf 1999 euro.

Vaker dan je denkt hebben bedrijven budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is meestal een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of het wordt vergoed vanuit een opleidingsbudget. Check dit, want welke kant het ook op gaat, wat jouw persoonlijke keuze ook is, je werkgever heeft er hoe dan ook heel veel aan, als jij weet wat je wilt en kunt, en waar je thuishoort. Voor hem levert het iets op als jij happy bent op je werkplek maar zeker én in je privé leven.

Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

 

Mocht je in between jobs zitten of je werkgever is niet bereid jouw coachtraject te vergoeden neem dan toch even contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar eventuele andere oplossingen.

Locatie

Lees over geschikte locaties voor particuliere sessies. Coaching kan plaatsvinden bij mij in de praktijkruimte, buiten (wandelcoaching) of op een voor mij externe locatie; bijvoorbeeld in-company. Naast de Face to Face sessies kan je ook kiezen voor een E-coachingstraject.

Afzeggen of verzetten afspraak

Als je om welke reden dan ook een afspraak niet kunt nakomen; geef dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Als je de afspraak niet op tijd afzegt krijg je helaas de rekening voor het volledige bedrag van de sessie.

0