krul_goud_150

praktische zaken &

tarieven

heldere aanpak

groot succes

Kennismaking

Vrijwel altijd wordt een coachtraject voorafgegaan door een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Hier reken ik niets voor.

Duur en aantal sessies

Sessies duren gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. Het is per vraagstuk en persoon verschillend hoeveel sessies er nodig zijn. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Tarieven

Om je een idee te geven van de kosten; een inner work traject career start vanaf 999,- euro exclusief 21% btw waarbij we 3 maanden met elkaar aan de slag gaan. Onder andere bij de prijs inbegrepen; 4 bijeenkomsten, welkomstgeschenk, tussentijdse contact momenten, eventuele reiskosten, materialen en vragenlijsten.

Vaker dan je denkt hebben bedrijven budgetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is meestal een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of het wordt vergoed vanuit een opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Mocht je in between jobs zitten of je werkgever is niet bereid jouw coachtraject te vergoeden neem dan toch even contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar eventuele andere oplossingen.

Locatie

Lees over geschikte locaties voor particuliere sessies. Coaching kan plaatsvinden bij mij in de praktijkruimte, buiten (wandelcoaching) of op een voor mij externe locatie; bijvoorbeeld in-company. Naast de Face to Face sessies kan je ook kiezen voor een E-coachingstraject.

Afzeggen of verzetten afspraak

Als je om welke reden dan ook een afspraak niet kunt nakomen; geef dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Als je de afspraak niet op tijd afzegt krijg je helaas de rekening voor het volledige bedrag van de sessie.

0