krul_goud_150

The Inner Work

Spoil yourself

let’s get

together

Goed van je! Je bent nieuwsgierig en wilt graag iets doen aan je ongemakkelijke gevoelens, en met de vragen die door je hoofd spoken.

Wat levert The inner work je op?

De grootste vraag is wellicht wat deze investering je zoal gaat brengen?

  • Meer Rust
  • Meer bewustzijn
  • Weer controle over je eigen leven
  • Je leert jouw valkuilen kennen en herkennen
  • Je leert beter los te laten
  • Je leert meer in het NU te leven

Leer te kiezen en KIES

Kortom, je gaat weer genieten en misschien wel meer dan voorheen.

Je krijgt meer inzicht in je angsten, valkuilen, patronen, je leert ze te accepteren en er mee om te gaan, of er anders naar te kijken.

Het in een intensive traject waarbij we een aantal maanden met elkaar aan de slag gaan. Dit is nodig om de oude patronen waar je wellicht niet meer zoveel aan hebt, te doorbreken en nieuwe lijntjes aan te leggen.

We zullen praten, onderzoeken, je brein trainen, leren in het hier en nu te zijn, leren ontspannen, ik zal jou zo af en toe behandelen met een ontspannende Access Bars behandeling en je zal jezelf aan de slag zetten om het optimale uit deze investering te halen.

Ik mijn coaching maak ik veel gebruik van onze innerlijke delen. Die megadrukke gedachtentrein die 24/7 door ons hoofd dendert willen we graag een beetje beter leren begrijpen maar ook leren om deze niet altijd té serieus te nemen zodat deze zo af en toe wat minder mega druk wordt.

Door ‘the inner work’ leer je om meer van een afstand naar deze razende gedachtentrein te kijken. Je gaat weer lachen om jezelf, of eigenlijk ga je meer en meer beseffen dat je die gedachten niet bent maar dat je die gedachten hebt.

Dat scheelt al een stuk in je stress want je kan met je gedachten gaan spelen. Je leert dat ze er met een reden zijn, dat je ze altijd mag waarderen maar dat ook jij zelf de regie weer terug mag pakken. Jij bent de baas over jouw eigen hoofd, hoe fijn is dat!

Wil je nog meer info?

Lees dan mijn blog over The inner work (link)

Waar ik veel waarde aan hecht is dat we samen een verbinding aangaan die goed voelt en die jou op het spoor zet om de voor jouw persoonlijke veranderstappen te zetten. Daarin verbind ik mij zoveel mogelijk met jou en ben ik er zo veel als mogelijk voor je. Net als voor jou is het voor mij belangrijk dat je uiteindelijk met een goed gevoel het traject zal afsluiten.

Let’s get to work

Schrijf je hier in voor jouw persoonlijke portie mentaal nieuws

Hé wees niet bang, ik ga je niet stalken hoor. Alleen als ik echt interessante info heb.😉

0