krul_goud_150

coaching

doelen bereiken

samen werken

aan jezelf

Je loopt al een poosje tegen bepaalde problemen of vraagstukken aan en je hebt bepaald dat het tijd is om er wat aan te gaan doen. Je hebt besloten dat je iets wilt veranderen. Dat is supergoed: de eerste stap heb je al genomen. Nu heb je er wat hulp bij nodig.

Begeleiding en ondersteuning

Coaching is een begeleidingstraject waarin ik jou als professionele coach ondersteun bij het behalen van jouw persoonlijke doel. Dit persoonlijke doel kan een zakelijk- en/of een privédoel zijn. Ik kan je hierin ‘coachen’; helpen, ondersteunen. Je mag gaan werken aan jezelf!

Toewijding en tijd

Het aangaan van een coachtraject vraagt om jouw toewijding. Veranderen vergt tijd. Veranderen betekent niet dat het van het een op het andere moment anders is. Vraagstukken waar je op zakelijk op persoonlijk gebied mee worstelt, kosten tijd om te onderzoeken, om inzicht te verwerven. Het kost ook tijd om je nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag eigen te maken. Dat betekent oefenen, leren, oefenen, leren….. En dan komt er opeens een moment dat je denkt….’hé , het gaat vanzelf.’

Soorten coaching

Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten coaching:

  • Millennial Dilemma’s
  • Stress-& Burn-out-Coaching
  • Loopbaancoaching