krul_goud_150

opleiding &

werkervaring

Anders kijken en

luisteren

Van oorsprong ben ik beeldend kunstenaar. Na het afronden van mijn studie aan de kunstacademie AKV|St. Joost in Breda ben ik gaan werken bij ISS Facility Services waar ik uiteindelijk Senior HR Advisor werd. Deze functie heb ik vele jaren met veel plezier en enthousiasme vervuld.

Helaas werd er bij mij een auto-immuunziekte vastgesteld waardoor het voor mij uiteindelijk niet meer mogelijk was in deze of een andere functie te werken.

Ondanks deze beperking heb ik me altijd op de toekomst gericht en geprobeerd nieuwe dingen op te pakken om mezelf te blijven ontwikkelen, hoe moeilijk dit ook was. Verdriet, teleurstelling, onzekerheid en acceptatie kwamen hierbij vaak om de hoek kijken.

In de jaren die volgden ben ik voor mezelf gaan werken als beeldend kunstenaar. Tijdens deze periode – waarin je heel solistisch aan het werk bent – miste ik de omgang met mensen. In mij heeft altijd een grote interesse in de mens gezeten.

Mijn kunstenaarsachtergrond vult mijn werk op een hele nuttige manier aan: ik kijk en luister anders, waardoor ik patronen ontdek die anderen niet direct opmerken.

Uiteindelijk ben ik weer gaan studeren. Eerst Kunstzinnige counseling omdat dat op dat moment het dichtst bij mij stond. Hierna wilde ik meer, waarna ik startte met de brede coachopleiding bij BGL. Vervolgens heb ik mijn praktijk Maekbaar creative coaching opgericht.

Patronen die onbewust zijn of die niet (meer) werken zijn belangrijk om te veranderen. Mijn HR-achtergrond zorgt ervoor dat ik bedrijfskennis heb en weet waar CEO’s, managers, professionals en medewerkers mee te maken hebben.
Ook mijn beperking draagt bij aan een goede uitoefening van mijn vak als coach; ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om pieken en dalen en dat je de regie hebt over je eigen leven.

0