krul_goud_150

referenties &

ervaringen

persoonlijke

berichten

Dankbaar

Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik ben voor je hulp en gesprekken afgelopen jaar. Wat heb je me veel geleerd, maar vooral mij laten inzien welke kant ik op wil en waar ik wil zijn! Jij bent zo bijzonder en ik ben zó dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.

Sandra, controller

Betere versie van zichzelf

Lisette is een heel fijn en open mens. Zij helpt je op een persoonlijke en professionele manier met je hulpvraag. Ze geeft ruimte en vertrouwen om te groeien. Ik ga de deur uit als een sterker persoon en meer dan voldoende handvaten om een betere versie van mezelf te zijn.

Marinka, Area field manager

Meters maken

Ik vond het een heel waardevol traject, met een duidelijke opbouw waarin jij telkens met nieuwe ideeën kwam om situaties te benaderen. Als persoon straal je energie, enthousiasme en positivisme uit waardoor ik het fijn vond om dit traject met jou te doorleven. En wat ik heel mooi vond, is dat je zelf ook je kwetsbaarheid liet zien. Ik heb voor mijn gevoel echt meters gemaakt in dit traject en vind het echt een cadeautje dat ik hier samen met je aan heb mogen werken!

Birgit, controller

Een beter beeld van de toekomst

Toen ik bij jou begon had ik geen idee wat ik wilde met mijn “werkleven”. Mede door de handvatten die jij mij hebt gegeven weet ik beter wat ik wel wil. Wat ik fijn vond aan jou: je laat mensen in hun waarde, je oordeelt niet. En ik vind het knap dat je mij hier hebt gekregen en fijn dat ik nu een veel beter toekomstbeeld heb. Alle oefeningen en gesprekken laten een logisch pad zien dat ik heb bewandeld om tot bepaalde inzichten te komen.

Tjalling, accountmanager

Enorm veel respect, humor en warmte

Omdat Lisette zelf uit het creatieve werkveld komt, is zij in staat heel gerichte inzichten en tips te geven en begrijpt ze bepaalde valkuilen maar al te goed. Samen met Pasja (een collega-coach met wie Lisette wel eens samenwerkt in coachtrajecten) vormt ze een goede combi. De afwisseling van praktische opdrachten met voelen/ervaren is erg waardevol. Dingen zijn helderder geworden, ik heb patronen leren herkennen en handvatten meegekregen. Lisette en Pasja begeleiden je met enorm veel respect, humor en warmte. Een erg prettige en leerzame ervaring!

Renate, ontwerper

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel gekomen

Lisette heeft voor mij een hele veilige omgeving gecreëerd waarin ik me zo comfortabel heb gevoeld dat ik heel veel met haar heb kunnen delen. Juist daardoor heeft het mij veel gebracht. Met respect en compassie hield Lisette mij iedere keer weer even een spiegel voor. Wat ik daarnaast ook erg prettig vond waren de praktische, intuïtieve opdrachten waarbij je uit je hoofd komt en meer gaat voelen. Ik ben echt een stuk dichter bij mijn doel gekomen!

Esther, opleidingscoördinator

Een fijne klik

Ik ben erg blij met alles dat ik bij jou heb mogen leren en de inzichten die ik van jou heb mogen krijgen. Soms ga je in het leven onderuit maar dat maakt het des te waardevoller en jezelf sterker. Ook was het fijn dat we zo’n klik voelden met elkaar. Dank voor de duidelijke Toolkit, ik ga hem uitprinten en ophangen! Nogmaals bedankt voor jouw inzet en kijk op zaken: ik ben er veel mee opgeschoten.

Dini, gepensioneerd

Ik zie de toekomst positief tegemoet

Ik heb contact opgenomen met Lisette op aanraden van een vriendin van mij, omdat ik behoorlijk vast zat in mijn werkleven. Dit is een goede stap geweest. Lisette heeft mij gedurende het traject laten inzien wat ik waard ben, wat ik kan en wat ik wil voor de toekomst. Ik zie de toekomst nu dan ook zeer positief tegemoet en ben haar hiervoor erg dankbaar!

Françoise, administratief medewerker

Zoveel liefdevolle aandacht en helderheid

Lisette kwam op het juiste moment op mijn pad in mijn op dat moment zo “roerige” leven! Er zat zoveel liefdevolle aandacht en helderheid tegenover me. Dat maakte het een stuk makkelijker voor mij. Lisette wist mij op een prettige manier te confronteren met mijn ingeslepen gedachtes, aannames en gewoontes. En leerde me ze om te buigen naar een milde kijk op mezelf maar ook op anderen. Ook ga ik nu beter om met mijn angsten, perfectionisme en “kritische ik”. Ik ben goed zoals ik ben, dat heeft Lisette me laten zien!

Karin, medewerker receptie

2 coaches: een verrijking!

Ik heb een traject gevolgd bij Lisette en Pasja (een collega-coach met wie zij wel eens samenwerkt in coachtrajecten) en heb dat als erg prettig en uitdagend ervaren. Het was zeker een verrijking. Juist doordat ze zo verschillend zijn in hun manier van coachen vullen ze elkaar goed aan en gaven ze ieder vanuit hun eigen invalshoek de inzichten die ik nodig had. Dankzij hun inzet en samenspel weet ik nu mijn goede eigenschappen naar boven te halen en op de juiste manier te gebruiken!

Manon, commercieel medewerker binnendienst

0