krul_goud_150

referenties &

testamonials

persoonlijke

berichten

 • Meters maken

  Ik vond het een heel waardevol traject, met een duidelijke opbouw waarin jij telkens met nieuwe ideeën kwam om situaties te benaderen. Als persoon straal je energie, enthousiasme en positivisme uit waardoor ik het fijn vond om dit traject met jou te doorleven. En wat ik heel mooi vond, is dat je zelf ook je kwetsbaarheid laat zien. Ik heb voor mijn gevoel echt meters gemaakt in dit traject en vind het echt een cadeautje dat ik hier samen met je aan heb mogen werken!

  Birgit
  Birgit Controller
 • Een beter beeld van de toekomst

  Toen ik bij jou begon had ik geen idee wat ik wilde met mijn “werkleven”. Mede door de handvatten die jij mij hebt gegeven weet ik beter wat ik wel wil. Wat ik fijn vond aan jou: je laat mensen in hun waarde, je oordeelt niet. En ik vind het knap dat je mij hier hebt gekregen en fijn dat ik nu een veel beter toekomstbeeld heb. Alle oefeningen en gesprekken laten een logisch pad zien dat ik heb bewandeld om tot bepaalde inzichten te komen.

  Tjalling
  Tjalling Accountmanager
 • Een fijne klik

  Ik ben erg blij met alles dat ik bij jou heb mogen leren en de inzichten die ik van jou heb mogen krijgen. Soms ga je in het leven onderuit maar dat maakt het des te waardevoller en jezelf sterker. Ook was het fijn dat we zo’n klik voelden met elkaar. Dank voor de duidelijke Toolkit, ik ga hem uitprinten en ophangen! Nogmaals bedankt voor jouw inzet en kijk op zaken: ik ben er veel mee opgeschoten.

  Dini
  Dini Gepensioneerd
0