Ik wil rust! Aflevering 3/deel 3

krul_goud_150

Ik wil rust!

– Stap 3, deel 3 –

Leestijd: 2 minuten

De laatste stap

rust in je lijf en je hoofd

Het allerlaatste deel en de laatste stap van deze serie blogposts!

We gaan weer verder met mijn eigen voorbeeld: een filmpje maken.

Voor mij is tijdsbewaking een belangrijk onderwerp. Waarom voor mij de actie tijdsbewaking? Nou… Heb jij dat ook weleens, dat je te langdradig kan worden, of dat je het moeilijk vindt om tijdens een werkafspraak aan te geven dat het nu toch echt tijd is om te stoppen omdat je naar je volgende afspraak moet? Nou, ik heb daar dus zo nu en dan last van. En dat merk ik als ik een filmpje maak.

Negatieve gedachten ombuigen

Voorbeelden van gedachten: ‘Ik moet dit-of-dat écht nog even uitleggen’, ‘In 1 minuut kan ik toch niks kwijt’, ‘Straks zit ik te ratelen als een kip zonder kop’. Enfin: je snapt het inmiddels. Ik buig deze nergens-toe-leidende gedachten om, kom in actie en maak een filmpje!

Mijn uiteindelijke doelstelling (zover ben ik dus nog niet!) is om korte video’s van hooguit 1 minuut te maken. Ik geloof er namelijk in dat ik dan meer mensen kan bereiken. We leven nu eenmaal in een snelle wereld en mensen hebben het druk en dus weinig tijd – zeker te weinig tijd om lange filmpjes te bekijken. Ze willen hapklare informatie die meteen to-the-point is.

Je komt er wel

Mijn video bij stap 2 was ruim 8 minuten, die bij stap 3, deel 1 en 2 zijn ongeveer 3 minuten en deze laatste film is 2,5 minuten (applaus)! Bekijk hem snel.

Hoe moeilijk ik het ook vind om kort van stof te zijn en hoeveel negatieve gedachten er voorbij komen om hier onderuit te komen dat wil je niet weten. Toch zet ik door omdat ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren op het gebied van hun eigen welzijn en hen wil laten weten dat dit welzijn voor een gedeelte MAEKBAAR is.

Dit was het dan!

En het resultaat mag er zijn. Nadat we al deze stappen samen volbracht hebben, heb jij:

1. Meer inzicht gekregen m.b.t jouw persoonlijke mindset.
2. Gaat door jouw nieuwe mindset jouw energie beter stromen.
3. Heb je jouw optimale ‘ik’ weer tot leven gebracht!

Vond je het fijn om deze stappen op deze manier gepresenteerd te krijgen? Wil je misschien meer weten? Je kunt altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek maar ik ben ook prima te bereiken via mail, telefoon of Whatsapp. Ik hoor heel graag van je!

Genoten van dit artikel? Meld je aan en ontvang een bericht wanneer ik een nieuwe blog post!

Iedereen die zich aanmeldt voor mijn blogposts maakt kans op 50% korting voor de dynamische loopbaancourse-middag!
0