krul_goud_150

Ik ben verliefd!

Leestijd: 2 minuten

Op Voice Dialogue

Ja, je leest het goed. Ik ben verliefd op Voice Dialogue.

Meerdere keren in mijn afgeronde opleidingen kwam Voice Dialogue voorbij. Ik vond het toen al een hele prettige methode maar voor mijn gevoel kon ik het in mijn coaching nog niet op de juiste manier toepassen.

Op mijn eigen wijze ben ik dat toen gaan doen. En is het daarnaast de grote inspiratiebron voor mijn eigen kaartendeck geworden.

Toch was het zo dat ik vermeed om met de innerlijke delen van mijn coachees echt in gesprek te gaan. Dit was omdat ik voor mijn gevoel deze techniek nog niet onder de knie had. Een aantal delen in mezelf hielden dit lekker tegen. Want stel je voor dat ik er niks van bakte en de coachee/klant daar van alles van zou gaan denken. 

 

 

Vorige week was het zover. Drie dagen training in Voice Dialogue.

Nou en vanaf dat moment ben ik echt verliefd geworden op deze methodiek. Ontoerekeningsvatbaar verliefd. Voor andere mooie methodieken is nu even geen plaats. Wat een heerlijk gevoel is dat. Is weer eens wat anders dan op een appetijtelijke man mijn hart aan te verliezen ;)

Wat maakt dat ik verliefd ben geworden?

Deze methodiek leert je op een hele liefdevolle wijze naar jezelf te kijken. Al jouw gedachten te zien als delen die in je huizen en die er voor een reden zijn. Niet om jou te dwarsbomen maar juist om jou een enorme dienst te bewijzen.

Vorige week ben ik zeker mezelf tegen gekomen. Of kan ik beter zeggen is het mij gelukt nog beter naar mijn hele innerlijke wereld te luisteren. De verhalen echt te horen die ze mij te vertellen hebben. Dat maakte me klein, emotioneel, blij en bijzonder dankbaar. Ik heb aan den lijve ondervonden dat wanneer je in gesprek gaat met deze innerlijke delen er een wereld voor je open gaat. Het werk met Voice Dialogue zou je bijna magisch kunnen noemen omdat er echt intrinsiek iets met je gebeurt.

 

Het is geen quick fix. Helaas is dat is geen enkele methode ook al willen ze je dat misschien best laten geloven. Het is wel een zeer mooie en krachtige aanvulling om jezelf beter te begrijpen en daardoor als vanzelf te transformeren.

Dank je wel Judith Budde en Karin Brugman (de opleiders van de voice dialogue training en auteurs van het bestseller boek ‘Ik (k)en mijn ikken’) voor jullie mega goede trainingskwaliteiten, humor en liefdevolle aanpak waardoor we allemaal echt meegezogen werden in deze mooie methodiek.

Dus verliefd….en ja, voor de oplettende onder ons; een deel in mij is lekker verliefd. En dat is prima. Ik en mijn delen landen vanzelf wel weer.

Wil je ook met een knipoog verliefd worden?

Feel free om contact met mij op te nemen om zelf eens te ontdekken wie er allemaal in jou huist.

 

THE INNER WORK KORT & KRACHTIG
‘Kort coachtraject waarbij er gewerkt wordt met het kaartendeck The Inner Work’.

Binnenkort ga ik trajecten aanbieden waarin je in korte tijd jouw innerlijke wereld leert kennen. Waar we samen op zoek gaan naar datgene waar jij een stil verlangen naar hebt maar dat tegelijkertijd zo lastig is toe te passen. Wanneer je gaat werken met The Inner Work zal je steeds meer en meer je eigen regie gaan pakken zodat jouw verlangen steeds meer werkelijkheid wordt.

Denk hierbij aan thema’s zoals;

  • je minder verantwoordelijk voelen of minder verantwoordelijkheid op je nemen. Lang leven het liefdevol delegeren en verantwoordelijkheid daar laten waar het hoort.
  • minder pleasen. Zeggen waar het op staat of wat je ervan vindt.
  • de lat wat minder hoog leggen (perfectionistisch).  Je zaagt er met liefde en plezier een paar treetjes vanaf.
  • de rem er wat meer op zetten (weet je wel zo’n lekkere interne Pusher of Driller). Chillen, relaxen, niet haasten zijn woorden die je nu ook in jouw woordenboek voorkomen.
  • je wat sterker en zekerder voelen. De onzekere, schutere kant wat vaker liefdevol vragen jou wat meer ruimte te geven.
  • minder controle op alles uit willen oefenen.  Jeetje, best fijn om die touwtjes wat minder strak vast te houden.

 

Wil je misschien meer weten? Je kunt altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek maar ik ben ook prima te bereiken via mail, telefoon of Whatsapp. Ik hoor heel graag van je!

0